Refreshing ah … aku mau share lagu-lagu punyanya anak-anak surabaya –meskipun aku blank sama bhs jawa– yg menurutku sih asek punyaπŸ™‚ …

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Blackstar – Juventus vs MU

yang… kau lari kehutan… kemudian… (langsung aja bicara ngomong ae selak metu iki)

ciki ciki rot yea
what ha ha
rungokno iki yang, gawe koen
wis kabeh arek wedok sak suroboyo

yaopo kabare awakmu sing nang kono
opo koen jek pancet ae yo koyo sing iko
seneng muji aku masi titik tapi keren
manise awakmu sampe legi koyo duren
kesetiaan selama iki tak curahno
nek onok khilafe aku yo jaluk sepuro
sayangmu awakmu yo tetep tak jogo
ojok kuwatir, tak keloni sampek tuwo
roso sayangku kabeh soko njero atiku
iki kabeh tak curahno mek gawe awakmu
atiku, dodoku, ikuku, anuku
iki kabeh ngono yo wis pancen nggonanmu
kadang awakmu ngomong cidek aku melayang
padahalan aku krosone lha kok merangsang
lha tambah suwe koen malah ngajak perang
tanganmu gerayangan tibakno koen ngajak beneran

jadi tunggu aku
bila nanti ku disampingmu
apapun yang terjadi ku kan selalu didekatmu
keikhlasan cintaku kuberi hanya untukmu
walaupun banyak ritangan kupertahankan dirimu
berdua kita akan selalu bersama
di dalam indahnya cinta kau akan bahagia
kuingin senyuman yang selalu engkau bawa
memanglah dirimu tiada penggantinya

L O VE cintaku sangat berarti
di dalam dirimu ku kan selalu membayangi
ku peluk tubuhmu, ku kecup bibirmu
hangat dan cintamu selalu ada di hatiku
sedekat erat ku kan selalu terjerat
rasa cinta kita memang sangat kuat
sekelebat bila melihat tubuh yang padat
memanglah tubuhmu membuat aku sekarat

iki sing trakhir yang
wis aku gak iso ngekei opo-opo
wingi mek isa ngekei wafer tok (rolas pisan)
iki gawe koen oke?
eling-elingen sampek tuwek

yo pancen kadang-kadang awakdewe gak sak dalan
tapi iku tak anggep yo mek salah pengertian
podo karo bal-balan, iyo iso salah umpan
makane awakdewe yo ojok sampek tukaran
kadang aku ngguyu lek ndelok arek pacaran
tukaran kaplok-kaplokan yo sampek jejek-jejekan
ngunu yo jarene engkok sampe pelaminan
paling yo mek dituroni trus ditinggal klayapan

sayangku cintaku I LOVE YOU
tenang ae engko tak gawekno golekan lucu
yo ngunu iku lek pancen aku pancen bojomu
isa gawe golekan sing pinter ngombe susu
wis sing penting saiki entenono aku
siapno kasur gawe awakdewe turu
disambi bal-balan cek engkok tambah seru
soale pertandingane juventus lawan MU… asik

I LOVE YOU
entenono aku
nang nggone kasurmu
engkok bengi bal-balan yang
tambah seru
pertandingane juventus lawan MU

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Blackstar – Kere Sejak Dalam Kandungan

cek.. yeah.. okey.. aha.. wats..

oalah saknoe nasibmu saiki
uripmu wis soro lakyo kok malah ketiban ondo
kerjo mulai isuk sampek ketemu bengi
mbelani urip soro mek kepingin tuku tivi

wis urip gak nyukupi, pacaran karo susi
iku lho teke anake juragan jagal sapi
lek mlaku mlaku mesti yo njaluk tuku klambi
padal duwik tabungane digawe munggah kaji

yo ngene iki soro tek dadi wong kere
kate lapo lapo bingung sak karepe dewe
kepingin enak titik montang munting rono rene
lek kepincuk saitik wis engkuk opo jare, yup..

kere kere kere kere sejak dalam kandungan 4x

kate budhal belonjo, utang dhisik nang tonggo
alesane aku jik gurung mangan rong dino
karo nggawe janji engkok kapan mbaleknoe
dikek-i gak dikek-i iku yo urusan mburi

ya Gusti Pangeran unggahno drajatku iki,
aku wis bosen ndelok omah koyok kandang sapi
gurung meneh diclathu tonggoku kanan keri
soale utange yo jik gurung tak sauri

pancen ngene iki sorone dadi wong kere
ndelok wong sugih iri yo sak sembarange
mlakune ae wis persis koyok selebriti
bareng awak dewe mlaku lha kok koyok cacing kremi

dheke budhal mulih numpak motor (be em we )
tapi dheke gak eruh tumpakanku bemo (ve we)
dheke seneng njajan iku sing jenenge (burger)
tapi aku gak kalah sik iso mangan (tuku) lemper

youw..
kere kere kere kere sejak dalam kandungan 4x wats .. kere..
kere kere.. pisan meneh…. kere…
kere kere kere kere sejak dalam kandungan 4x wat..

he wong sing kere sak suroboyo (sejak dalam kandungan)
yo, sing kere wis gak usah gaya gaya.. yo.. ? yo!
wis kere uelek wis ngono iku ditrimo ae yo.. (pokoke urip)
iyo berusaha dadi wong sugih.. oke ? (oke)

kere kere.. pisan meneh… (kere)
yo ngene iki uripe wong sing gak (duwe)
sing sak bendinane mek isok nahan (luwe)
lek iso mangan titik iku yo mek (tahu tempe)

dapak kate ngrasakno uripe sing paling enak
wong kate ambekan rasane koyok wong manak

mek kate nggasak bojo, pikir dhisik ping pindo
lha engko lek mberojol opo tak pangani bendo

mangkane awakmu kabeh sing wis urip (kere) enak
lek mek kate mangan garek mbengok nang nggone mak
panganane disiapno gak perlu melok masak
engkok lek wis mateng, awakmu mek garek nggasak

yo urip koyok ngono sing perlu disyukuri
karo sing nang ndukur yo ojok sampek lali
lek koen iku yo wis dikek-i rejeki,
elingo urip biyen angele setengah mati

kere kere kere kere sejak dalam kandungan 4x

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

*akan diupdate sesering mungkin, tapi itu juga kalo lagi mood… hehehe*

nb: kalo pengen dengerin lagunya, bisa di-donlot di sini πŸ˜€